torsdag 31 oktober 2013

Gladare

Vi är alla lite gladare här hemma. speciellt Lyra. Hon verkar ha fått tillbaka lite mer energi i kroppen och det kan ju kanske vara så att de antiinflammatoriska har börjat dämpa inflammationen (om det nu är någon)
Peaks är lika glad som alltid, som ett litet minitivoli på lyckopiller=)
Hon är däremot lite ynklig nu då hon har lite ont i tassen. Jag låter inte Lyra och Peaks leka med varandra ute (eller inne om det är ute-lek-stil) Anledningen? Ja Peaks är en liten valp och Lyra är en boxer, behövs det sägas mer?=)
Eller är det så att boxrar leker ytterst försiktigt och använder inte alls sina stora labbar när det leker?
I vilket fall så försöker Peaks leka upp Lyra hela tiden och hoppar och skuttar framför henne, morrar, skäller (ja jag säger till henne) och gör allt för hon ska leka. Lyra gör typ ingenting för hon har fått höra av sin tjuriga matte att "nääääääää inte leka så, lugn nu lugn". Men igår så bara kunde hon inte hålla sig och skuttade fram och sprang efter och trodde de hade jättekul, det tyckte Peaks också, tills i sekund två av den känslan så rullade hon runt och skrek till.
Så nu har hon lite ont i tassen men blir bättre hela tiden. Har känt igenom hela benet, sträckt, tryckt och känt och inget verkar utlösa smärta.
Hon är aningens mer svullen på den tass hon haltar lite med men annars så är hon som sagt lika lycklig som ett minitivoli.

Så vad lärde hon sig av detta då kanske ni undrar? Ingenting svarar jag för hon försöker leka upp Lyra nu också.
Blir bättre sen när lilla uttern är större så kan de börja leka och lära känna varandras lekstilar så kommer allt gå bra

Se så oskyldig hon ser ut? Såhär ser Lyra henne.

Såhär ser resten av världen henne =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar