söndag 16 december 2012

Stockholm hundmässa 2012

Igår så vad det alltså dags för att bemanna boxermontern på hundmässan i Älvsjö. Jag och Filippa var ju där många timmar i fredags kväll och byggde upp temat för montern och vi kände oss mycket nöjda.
Lördagen kom och Lyra tyckte det var helt fantastiskt! Alla dessa människor som kom och ville klappa henne (bara henne enligt henne själv och puttade glatt bort Ester om någon skulle hälsa på henne) och pussas lite! Hon njöt av all uppmärksamhet även om det såklart blir lite stressigt för henne. Det var väldigt många personer som fick smaka på Lyras pussar och hon stod mest och kikade ut från montern för att dra in nytt folk som ville hälsa på henne. Vid tolvtiden så byttes hon och Ester av med Sofia, Bianca och Sandra med Joplin och Kärstin. Lyra och Ester skulle då egentligen sova och vila lite men Lyra försökte tydligen sticka upp huvudet från under gallerna som det låg en filt över för lite lugn och ro. Lyra tyckte hon skulle vara med lite till. Vid tretiden så skulle Ester och Lyra bemanna montern igen fast ihop med Yvonne & Anna. Lyra var lika glad då men gick faktiskt och la sig en gång helt självmant och sov lite. Sista timmen var jag också med i montern och Lyra var åter igen framme och hälsade glatt på alla människor, man skulle inte kunna tro att hon hade varit där sen 8 på morgonen.
Det var en härlig lördag och det var roligt att träffa massa boxerintresserade människor. Och det kom mycket frågor, men de tre mest återkommande frågorna till mig var:

* Snarkar dom mycket?
* Dregglar dom mycket?
* Är det en familjehund?

En hel del frågor om att de är så väldigt glada och aktiva och att de tror att de inte är lugna kom också. Det var rätt intressant att se vad folk har för bild av boxer som inte själva har en, och jag tror säkert att en och annan blev riktigt sugna efter en boxer efter fått några pussar utdelade av Lyra =)

Såhär stod Lyra mestadels av tiden=)

Mycket folk vid montern


Julfin=)


Lyra spanar in någon ny

Och lockade in även denna

Gullungar


Somnade till slut


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar