lördag 13 april 2013

Olika åsikter

Lyra tycker hon är tillräckligt frisk för att sitta ute i butiken igen, jag tycker hon är tillräckligt sjuk som snorar fortfarande - så hon får sitta kvar i köket på jobbet. Som tack kommer det ett nytillverkat pip/gnällljud några gånger om dagen när hon har vaknat och vill säga att jag har fel.
Lyra tycker hon är tillräckligt frisk för att gå långa promenader, jag tycker hon är tillräckligt sjuk för att ta lite lugna kortare promenader. Lyra tokracar boxerrace hela tiden och hostar av att hon anstränger sig lite för mycket.
I vilket fall så är hon mycket bättre nu. Hon snorar inte alls lika mycket och harklar eller hostar bara lite nu, och det är mest vid ansträngning.
Har hört massor med folk både härute och inne stan som har fått denna omgång med kennelhosta, och alla har haft den här riktigt elaka hostan i början. Skönt att den delen är över nu och att hon börjar bli mer och mer friskt.
Hon får inte vara sjuk nu, vi måste ju träna inför tävlingspremiären nästa månad! =)
Och för er som får hem boxerbladet, har ni sett vilka snygga vita tjejer som var med i denna omgång? Kärstin, Vita & Lyra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar