tisdag 9 augusti 2011

Hemma i stan igen

Kom visserligen hem redan i fredags natt, men lördagen gick åt till att återhämta sig efter allt promenerande i Berlin=) Söndagen till och med nu så har jag varit borta på mer äventyr, men är nu hemma och det är snart dags för en långpromenad i skogen.
Lyra har haft de jättebra hos Helena och det märktes verkligen på henne! Man vet ju hur de är när man har "lämnat bort" hunden ett tag så brukar de ta någon dag innan de är sig själva igen, men nu var hon precis som vanligt på en gång, möjligen något trött!:) Tack åter igen Helena!!  Fullt ös med en boxerkompis under flera dagar gör nog vilken hund som helst lite trött, så trött så man inte ens orkar vända hela kroppen i korgen när man vänder sig (se bild nedan). Hela lördagen ägnade Lyra åt att sova så mycket som möjligen går. Söndagen var hon lika pigg som vanligt igen. Semestern rullar på i rasande takt och jag som hade tänkt att träna med hunden massor, men den har mest gått åt att göra andra saker, men ja de kommer ju flera dagar och vi får ta igen allt lite längre fram.
Lyra hittade även en liten spindel att leka med i lördags, jag vet att ja kanske borde ha varit lite mer snäll och inte låtit henne leka med den, men ja.. Hon tog aldrig ihjäl spindeln, utan hon släppte den sen och den knatade iväg.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar