söndag 14 augusti 2011

Sol, bad och världens raraste hund!

Kom precis hem efter ha varit hela helgen ute på landstället. Det har varit strålande sol hela fredagen och hela lördagen. Man har till och med premiärbadat! Lyra har njutit av varje sekund. Hon har bökat runt i sanden, letat stenar på botten med tassarna och lekt med både pinnar och bollar och små bojar=) Hon har varit helt underbar hela helgen. Hon håller sig intill huset hela tiden och man har verkligen kunnat koppla av till fullo allihopa.

Hon simmade däremot inte så mycket denna gång, tror hon tycker att hon vill kunna gå i, och vill inte alls halka i från en klippa=) Och framför vår stuga så finns de en liten vik, där hon faktiskt kan gå i, men de kan vara att de var lite för stora vågor för hon skulle vilja ut och simma så mycket. Både till och från på båten var hon också lugn och fin och det är en sann fröjd att åka omkring med henne på olika saker. De är som hon förstår att de är bara å ta de lugnt, de kommer något bra i slutet och man behöver inte stressa upp sig innan.

Lite blandade bilder från en grym helg

Tittar ut på vattnet =)

Första doppet


Bästa leksaken

Kisa lite




Läskigt när man halkar i =)

Ja varför inte sätta sig på en sten i vattnet?


Finaste Lyra

Åh hej!



Tupplur i kvällsolen

Lyra blev väldigt trött på kvällen, och när hon är trött vill hon gärna vara så nära matte som möjligt. Och man kan faktiskt stå upp och sova om så behövs:P



1 kommentar: