söndag 27 januari 2013

Lydnadsträning på Tyresö BK

Eftersom det skulle bli lite varmare denna söndag mot vad det har varit i veckan så tänkte jag att det skulle sitta fint med lite lydnadsträning. Så jag, Elin och Linn tog och gjorde just det på Tyresö BK. Eller rättare sagt på deras parkering eftersom man inte kan parkera ända framme vid klubben och man vill gärna kunna sätta hunden i bilen mellan man körde. Lyra var verkligen på topp idag, allt klickade bra och hon hade bra kontakt och det flöt på i både svängar och vändningarna. Kul att se att den lilla "svackan" inte verkar sitta i.
Vi var rätt länge på klubben och det är alltid kul när man kan hjälpa varandra och även stå och bara snacka om hund och hundträning.
Jag körde några enstaka ställanden och lägganden och de kändes också rätt bra, ett riktigt bra flow med andra ord. Hoppas verkligen att vi känner oss redo för att starta i appellen i vår, det känns lovande men man vet ju inte det kommer att kännas sen =) Men så är det ju "bara" appell, och det är ju bara något man ska igenom och det kommer vi greja för eller senare så det är ju bara att köra på. Startar man aldrig så vet man ju aldrig riktigt hur man ligger till och vart man måste lägga ännu mera krut på.

Dagens fråga, vem är mest koncentrerad? (Bild tagen av Elin)
Linn & Vita


Elin & Billy

2 kommentarer:

  1. Hoppas vi kan göra det snart igen! =) Alltid roligt att träna ihop!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi får styra upp något snart igen =)

      Radera