tisdag 27 september 2011

Tyvärr så...

… började Lyra löpa idag. Så med andra ord så blir det inget MH på lördag. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är besviken för att det inte blir något. Kunde hon inte hålla sig några dagar till bara J
Jag kollade på ”tävlingskalendern” på skk, och det finns inte ett enda MH i Stockholm mer i år. Vad ska man göra? Närmaste verkar vara i Nyköping i november.. Jag får se hur jag ska göra...

7 kommentarer:

  1. Jorå, det finns några som anordnas av Ölo (Boxerklubbens lokala område) på Österåker BK under hösten.
    http://www.olo.boxerklubben.nu/mhkorning/index.htm#mh

    Kontakta Jill på nedan adress och se om du kan få plats/reserv på något av datumen.
    http://www.olo.boxerklubben.nu/mhkorning/index.htm

    SvaraRadera
  2. Tack Robert! Undra varför tanken inte ens slog mig att kolla där?? Ska mejla dem på en gång, tack ännu en gång =)
    Vad glad jag blev nu


    //

    Emmy

    SvaraRadera
  3. Har skickat ett mejl till Jill nu, hoppas vi kan få en plats. De står att man ska ange medlemsnummer i Ölo, jag är inte medlem där, men i sbk och so-su bk. Jag håller tummarna!


    Emmy

    SvaraRadera
  4. :)

    Man blir väl automatiskt medlem i lokalområdet om man är med i SBK, men om det är något som inte stämmer så lär dom nog påpeka det. Jag håller tummarna också. :)

    SvaraRadera
  5. Hehe jag hade ju blandat ihop vad jag är medlem i, jag är ju medlem i so-su bk, Svenska brukshundsklubben och Svenska boxerklubben. Så det var inga problem, nu får vi bara hålla tummarna för att jag får en plats, de var ett "uppfödar-MH". Så om de finns plats över så finns det god chans för att jag får dem svarade de.


    =)

    SvaraRadera
  6. Vad tråkigt med tajmingen Emmy! Men jag håller tummarna för att du och Lyra kommer med på det här MH:t i Österåker under hösten.

    SvaraRadera
  7. Ja verkligen dålig timing.. Såg fram emot de.. Men nu har vi anmält oss till de i OKT så de är bara att hålla tummarna att vi får en plats!

    //
    Emmy

    SvaraRadera