torsdag 10 februari 2011

"Ensamma hemma"

Idag när jag skulle hämta Lyra på hunddagiset så berättade Mimmi (ägaren) en  företeelse som pågår i Lyras och Zigges (en bichon havanais) "box". Hon förklarade det på ett väldigt underhållande sätt, "du vet när föräldrarna har åkt hemifrån och barnen bestämmer sig för att leka i föräldrarnas säng? Allt är upp och ner och ut och in? Så ser det ut i deras box! De bara älskar båda två att vända på soffkuddar, biabäddar, lägger alla leksaker överallt" Sen skrattade hon glatt :)

Ja man känner ju igen det där här hemma också, jag vet inte hur många gånger Lyra vänder upp och ner, ska in under och drar ut sin wetbed på golvet. Hon bara måste kika om det kan finnas något spännande under!

I övrigt så har det gått jättebra med det nya dagiset. Hon funkar bra med de andra hundarna och promenaderna går mycket mycket bättre nu! Däremot så är hon en liten "helikopter"på promenaderna, vilket innebär: "vad är det där? vad är det där då? vad gör ni där bakom? hurrni, ni där framme, ser ni mig härifrån? Oj där kom det ett flygplan, de måste vi titta på!" Huvudet går runt runt runt, mer nyfiken hund får man leta efter:) Men hon går ju utan att dra och vara galen, hon bara måste titta på allt.

Nu är det dags för lite soffmys med hund, något man aldrig kan få för mycket av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar