fredag 25 februari 2011

Tjuvstart

Ja då var det snart dags, i morgon lördag så ska den lilla loppan bli 1 år. Har det verkligen gått ett helt år redan?! Var tvungen att ta fram lite bilder från hennes första dag här hemma, och det är nästan omöjligt att föreställa sig att hon faktiskt var sådär liten=) Man tänker ju hela tiden "men vad liten hon är, har hon verkligen vuxit någonting alls?" svaret är ett stort JA!
I och med att hon fyller år i morgon så har vi tjuvstartat lite med födelsedagspresenterna. Det som det blev idag var ett set med agility-slalompinnar, ett agilityhinder med ring, en pipleksak och sen ett tuggben. Sen så i morgon så kommer det bli lite mer skoj, och självklart så ska hon även få en tårta :)
Jag kunde inte låta bli att ge henne lite saker idag då hon hade fått sig en törn av en av dagishundarna idag. Det var inget allvarligt, men hon fick sig en schäferkäft över näsan. Lite blod, men det var bara en liten skråma. Visserligen aldrig roligt när något sådant händer, men det var som sagt inget allvarligt. Schäfern var helt inställt på att se till att den främmande hunden på avstånd, just höll sig på avstånd. Lyra var helt säker på att han ville leka med henne just då - det ville han inte. I vanliga fall så funkar de bra ihop, de hade ju till och med lekt med varandra på förmiddagspromenaden. Måste vara jobbigt att växa upp ibland:)

Jag bara måste dela med mig av några bilder från första tiden hemma med Lyra. Och som ni ser så har hon ju faktiskt vuxit!
Lägg till bildtext




3 kommentarer:

  1. Jag gillar sista bilden. Lilla tjockisrumpan. Hahah...man ser till och med ett litet fettveck vid svansen.
    Pussa henne på mulen från mej och jag hoppas att ni får en härlig dag imorgon.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. grattis på födelsedagen!/ Lyras mormor

    SvaraRadera
  3. Japp, pussar har delats ut här på morgonen från er båda :)

    SvaraRadera