torsdag 1 mars 2012

Tänk på vem du skäller på.

Ja jag vet man kanske inte ska skratta åt den lilla stackarn, voffen blir ju så skraj. Om man ser på reaktionen så kan man tro att döden är nära. Men ja.. man kanske ska tänka på vem man skäller på innan man gör det =)
Katter går in "with no fear" i alla fighter känns det som. Man ser ju till och med katter som ger sig på björnar, älgar och till och med krokodiler.

4 kommentarer:

  1. Hjälp vilken reaktion från hunden!
    Katter är galna, jag är glad att våran går undan:P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag blev väldigt förvånad av den dramatiska reaktionen, inte alls vad jag hade väntat mig. Nu kan jag ju erkänna att jag fnissade rätt rejält - fast det gör jag även när man ser en katt lappa till en krokodil i nyllet=)
      Mina katter är väldigt snälla mot andra hundar, däremot är min ena katt en riktig fighter med andra katter ute. När det är någon katt ute som ska hoppa på min andra den "rädda" katten så kommer han ut och när de ser honom brukar de dra direkt.

      Radera
  2. Visade filmen för min kollega som också har en fralla och vi skrattade gott...

    Jag har ju haft katter själv tills för två år sen, så jag känner igen förloppet. Även om det är en rätt kraftig reaktion från frallan i filmen, så skulle jag nog säga att det är ganska frallatypiskt. Kaxig som fan, men en riktig fegis så fort det blir allvar. Kul klipp iaf.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad bra, då var det inte bara jag som skrattade då:P

      Radera